Your country and preferred language.

Select your country Select language

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Menu
Search options
Close

Welcome to the largest bookstore in Sweden

Here you will find virtually everything that has been published on the Swedish book market in the last hundred years.

  • Safe payments and 21 days return policy with standard terms of delivery
Emine : en fråga om heder

Emine : en fråga om heder

Hardcover book. Liber. 1 ed. 2003. 264 pages.

Condition As New. Mycket fint exemplar. Oläst. Några närmast obefintliga hanteringsspår på pärmen, för övrigt i presentskick.

Boken om Emine och hennes familj med rötterna i Turkiet är, liksom böckerna om Kirre, en berättelse med verklighetsanknytning som förenar fackbokens kunskaper med känslomässig förståelse. Boken handlar om att vara en del av två kulturer, eller kanske mer rätt, om att vara mellan två kulturer.

Boken bygger på berättelser och livserfarenheter från ett antal unga flickor och kvinnor med just den bakgrunden, även om karaktärerna i boken är påhittade.

Gunilla O. Wahlström är lågstadielärare med en rad påbyggnadsutbildningar i USA och England i konflikthantering samt handledarutbildning och utbildning i psykosocialt arbetssätt inom S:t Lukasstiftelsen. Hon är välkänd som föreläsare, handledare och författare.


AV GUNILLA O. WAHLSTRÖM: Gruppen som grogrund : en arbetsmetod som utvecklar / Det är bara tidig morgon / Begåvade barn i skolan : duglighetens dilemma? / Hantera konflikter - men hur? : metodbok för pedagoger / Handledning och samverkan i pedagogernas värld / Kirre : en bok om att möta, vårda och fostra trasiga barn / Blott en ljudande malm : en kriminalhistoria / Andra boken om Kirre : om ensamhet, kamp och försoning / Där din skatt är : kriminalhistoria / Emine : en fråga om heder / Samspel och ledarskap : en vardagsbok för pedagoger / Julie : om att växa upp med en förälder som inte räcker till / Mitt liv - som jag minns det.

Flat rate shipping Sweden: 62 SEK
Pay with Swish

Publisher's information

ISBN
9789188298690
Title
Emine - En fråga om heder
Author
Wahlström, Gunilla O.
Publisher
Liber
Year of release
2003
No of pages
264 pages
Binding
Inbunden
Weight
516 g
Language
Svenska
Description
Boken om Emine och hennes familj med rötterna i Turkiet är, liksom böckerna om Kirre, en berättelse med verklighetsanknytning som förenar fackbokens kunskaper med känslomässig förståelse.

Läs mer
Boken handlar om att vara en del av två kulturer, eller kanske mer rätt, om att vara mellan två kulturer. Boken bygger på berättelser och livserfarenheter från ett antal unga flickor och kvinnor med just den bakgrunden, även om karaktärerna i boken är påhittade.

Om författarna
Gunilla O. Wahlström är lågstadielärare med en rad påbyggnadsutbildningar i USA och England i konflikthantering samt handledarutbildning och utbildning i psykosocialt arbetssätt inom S:t Lukasstiftelsen. Gunilla O. Wahlström är välkänd som föreläsare, handledare och författare.